Bonnadan 2019

Välkommen till Bonnadan 2019

Lördag 28 september 10.00-15.00

Den 28 september förvandlas Stora torget i Eksjö till skördemarknad med massor av aktiviteter för både stora och små. Testa på halmhoppning, klappa kossorna eller njut av smarriga hamburgare.

Bonnadan har blivit något av en tradition i Eksjö. I skördetid flyttar lantbrukare in delar av sin verksamhet till Stora torget i Eksjö och dukar upp för både smakfulla och lekfulla inslag.

– Bonnadan är ett mycket bra tillfälle att visa upp oss och den verksamhet som bedrivs på gårdarna runt om i Eksjö. Det är kul att träffa konsumenterna och visa dem att vi som producerar livsmedel finns i närheten, säger Linnea Gustafsson som driver Björnstorps potatis.

Bonnadan arrangeras av LRF:s kommungrupp i Eksjö i samarbete med Eksjö handel. På torget finns möjlighet att se djuren, köra traktor och hoppa i halm. Eller varför inte botanisera bland alla närproducerade läckerheter som de lokala producenterna erbjuder under dagen.

Försäljning av produkter från lokala producenter

MÖT LANTGÅRDENS DJUR • HALMHOPPNING • SMARRIGA HAMBURGARE • TESTA TRAKTOR

Om Eksjö Handel

Eksjö handel är en förening som drivs av handlarna i Eksjö. Tillsammans arrangerar vi evenemang på stan och driver handeln framåt.