Julklappslördag i Eksjö 2019

Julklappslördag i Eksjö 2019

Julskyltningen i Eksjö har fått en ny benämning. I år kallas den kort och gott ”Julklappslördag”.
– Styrelsen i Eksjö handel tyckte att det var dags för något nytt och på det här sättet tycker vi att det blir en naturlig start på julhandeln, säger Pelle Nelzén, ordförande i Eksjö handel.
Under julklappslördagen kommer tomten på besök till Eksjö. På torget kan barnen lämna in sin önskelista och även ha chans att vinna en julklapp. Det kommer också att bli sagoläsning på torget vid två tillfällen under dagen och kören Joyvoice kommer också att uppträda.
– Vi utlovar härlig julstämning i hela stan och butikerna håller öppet mellan 10-17 och aktiviteterna på torget pågår mellan 11-17.
Även i år säljer Lions lotter inför julskyltningen och stadens handlare laddar upp med nyskyltade fönster och välfyllda butiker. Lions anordnar även den populära Lejonjakten som går ut på att du letar upp Lionsskyltar i butikernas skyltfönster. Tävlingsformulär finns hos de flesta butikerna och vinsterna består av fina julklappar.
– Det enda vi inte kan styra över är ju snön. Men vi får hoppas på ett bra julväder, säger Pelle Nelzén.

Julklappslördag 30/11

Butikerna har öppet 10-17
Aktiviteter på Torget!

  • Träffa tomten
    Oftast är han hemma i tältet på torget.
  • Sagostund kl. 11.30 och 16.00
    Tomtemor från Eksjö Bokhandel läser
    i tomtens tält.
  • Joyvoice 15.30, sjunger julsånger.

Lions finns på plats med chokladhjul, godisförsäljning lotterier och korv-
grillning.

Om Eksjö Handel

Eksjö handel är en förening som drivs av handlarna i Eksjö. Tillsammans arrangerar vi evenemang på stan och driver handeln framåt.